Šī ir patiesi zibenīgi ātra un garšīga mājās gatavotas picas recepte. Tas ir neticami viegli pagatavojams un aizņem tikai dažas minūtes. Pat bērns var tikt galā!
Pildījumam var izmantot jebkurus produktus, kas atrodami ledusskapī: jau pagatavotu gaļu, desu, svaigus dārzeņus un, protams, sieru.
Gatavā pica sanāk ēstgribu un ļoti garšīga. Tas ir sulīgs, aromātisks un sātīgs.
Sastāvdaļas:
Mīkla:
olas – 2 gab.
milti – 9 ēdamk. l.
kefīrs (skābais krējums) – 8 ēdamk. l.
sāls – 1/3 tējk.
Pildījums:
tomāts – 1 gab.
desa – 100 g
siers – 50 g
Soli pa solim recepte:
1. Vispirms sagatavojiet visas sastāvdaļas.
100 g desu sagrieziet kubiņos. Jūs varat izmantot jebkuru desu. Desu var aizstāt arī ar cīsiņiem, vārītu vai žāvētu.
50 g siera, sarīvē uz rupjās rīves.
2. Vienu vidēja izmēra tomātu sagriež šķēlēs. Tā kā man ir liels tomāts, izmantoju tikai pusi.
3. Bļodā liek 2 olas un pievieno nedaudz sāls. Sakuļ visu līdz gaišām putām.
Pieliek 8 ēd.k. l. kefīru vai skābo krējumu un vēlreiz sakuļ ar mikseri.
4. Šajā maisījumā liek 9 ēd.k. l. miltu. Visu samaisa līdz viendabīgai konsistencei.
Lasi vēl: Gatavoju pīrāgu “slinkajiem”: tērēju 5 minūtes sava laika, bet pārējo dara cepeškrāsns
Mīklas konsistencei jābūt kā biezam skābam krējumam.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu
- Gulēju viena Rīgas savā dzīvoklī, kad pēkšņi sajutu, ka kāds nolaiza manu roku — un tas nebija kaķis
- Ziemas būs aptuveni mēnesi, bet vasaras — vismaz četrus: klimatologs pastāstīja, ko varam sagaidīt
- Profesors Anatolijs Danilāns ar trāpīgu teikumu pasaka savas pārdomas par Latviju (+ VIDEO)
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- “Ņemtas vērā klientu vajadzības!”: veikali RIMI nāk klajā ar svarīgu paziņojumu










